Bising

Yet another stupid question, gw yg aneh atau dunia makin bising aja sekarang? Bising bukan literary sound aja kali yah. Social media.. makan hari ini di foto, communicator kantor.. gw satu group ada masalah apa di broadcast, family .. quote2 pengajian di broadcast.

Not saying its wrong or anything.. tapi apa itu emang penting? Apakah masih ada yang menyimak? Sepertinya kita terlalu selfish, me this me that dan lupa untuk merenung sejenak memahami orang lain.

Bye2 whatsoever IM, social media for now.

Satu lagi.. kita semua ngomong big data. Process transaksi, konversasi yg banyak. Mungkin engga sih dari data yg sebanyak itu most of it a nonsense, the real information beneath all of those trash?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s